gp001006.gif
aqua_blue_3.gif
aqua_blue_3.gif
aqua_blue_3.gif
aqua_blue_3.gif
aqua_blue_3.gif
Polazna
O nama
Nasa misija
Kako raditi
Dogadja se...
KO SMO MI ?
Kontaktirajte nas !
Nas sastav cine razliciti ljudi, razlicitih zivotnih prica i obiljezja:

     akademski gradjani,
     srednjoskolci,
     nezaposleni,
     penzioneri / umirovljenici,
     domaci i gradjani dijaspore,...


Ne poznajemo diskriminaciju po bilo kojem osnovu, ali prepoznajemo ono sto svakog
covjeka cini covjekom:

Jednostavno receno: nas zajednicki cilj je borba za prava obicnog gradjanina Bosne i Hercegovine, koji kao jedinu alternativu losim politickim opcijama vidi gradjansku opciju.

Na prvom mjestu, zelimo da otvoreno i javno diskutiramo o vrijednostima koje su nam zajednicke. Njih ima puno, jer je Bosna i Hercegovina zemlja raznolikosti u pogledu kulture, tradicije, obicaja... Ali, ipak je jedna nerazdvojiva cjelina koja gradjanima koji je smatraju svojom nudi buducnost koju gradjani i zele - prosperitetnu i svijetlu buducnost.

Upravo iz razlicitosti - nista manje nego iz slicnosti, proizilazi nase zajednistvo.
aqua_blue_4.gif
Knjiga gostiju
aqua_blue_4.gif
Anketa
gp002001.jpg
Snaga svjeze energije
Vrlo je vazno znati da nismo politicka stranka, te da nas rad pociva iskljucivo na entuzijazmu gradjana BiH koji su shvatili sta znaci gradjanska misija.
Centar svih aktivnosti vezanih za formiranje Gradjanskog Pokreta BiH je lociran u Tuzli.

Tu radi grupa gradjana cijim vlastitim radom i zalaganjem je nastala i ova web-stranica, te su u fazi realizacije i ostale radnje tehnickog karaktera koje prethode osnivackoj skupstini Pokreta.
Obicni gradjani Bosne i Hercegovine, koji se zele organizirati s ciljem promoviranja i ekspanzije principa gradjanskog drustva, te implementacije tih principa u svakodnevnom zivotu gradjana Bosne i Hercegovine.
Nasa najveca vrijednost je razumijevanje cinjenice da smo razliciti i da svako od nas bas zbog te razlicitosti zasluzuje respekt .
gp001001.jpg
33.jpg